Udgivet i

Hvidløgsostekugler

Sæt ostekuglerne på frokostbordet. Stik dem evt. fast med en tændstik på et stykke ristet brød eller på et stykke pumpernikkel.

12 kugler.

  • 200 g. flødeost naturel.
  • 2 dl piskefløde
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød chili, kan udelades.
  • 1 blad ramsløg, kan udelades
  • Salt og peber
  • Bøgeblade, nyudsprungne.

Rør det hele sammen, ramsløgene skal fint hakkes, til en cremet men fast konsistens. Smag til med salt og peber.

Sæt ostecremen i køleskabet en times tid.

Skyl bøgebladene og dup dem tørre. Tril ostecremen til små kugler og pak dem ind i bøgebladene. Hold bladene fast med en tandstikker.

Arrangere ostekuglerne på et fad, dyp med olie og kværn lidt peber over.