Links

www.bakkedalensomsorg.dk

Bakkedalens Omsorg er forskellige tilbud som tilbydes på Bakkedalen


www.biodynamisk.dk

Forening for biodynamisk jordbrug Her finder du blandt andet informationer om foreningens arbejde og aktiviteter, fortegnelse over avlere og forhandlere mm.


www.antroposofi.dk

Antroposofi er en videnskabelig og kunstnerisk bevægelse som bygger på en bestemt indsigt. Antroposofien er grundlagt af den østrigske filosof Rudolf Steiner (1861-1925). Læs om de forskellige retninger inden for antroposofi.


 www.workaway.com

Mennesker fra hele verden kan her byde sig ind, ikke nødvendig med landbrugs arbejde, men alt muligt , hvad de synes de er gode til.


www.wwoof.dk 

Idéen med WWOOF er at sprede interesse for og viden omkring økologisk og biodynamisk dyrkning. At wwoofe er for folk i alle aldre. Nogle har allerede viden om biodynamisk/økologisk dyrkning og er engagerede i miljøaktiviteter, men er ideelt for den, som er nysgerrig efter at vide mere om biodynamik og økologi. Man kan rejse og bo med kost og logi over hele verden mod at arbejde lidt hver dag.


www.biodynamisk-forskning.dk

I Danmark er den videnskabelige biodynamiske forskning koncentreret om undersøgelser af kvaliteten af fødevarer. Forskningen foregår på Biodynamisk Forskningsforening laboratorier i Herskind ved Århus.


www.praktiskoekologi.dk

Landsforeningen Praktisk Økologi er for alle, der ønsker en bæredygtig udvikling for fremtiden.