Bakkedalens filosofi

Jorden skal gavne både dyr og mennesker. Udviklingen af mennesket og et levende landbrug indadtil og udadtil er centrale udgangspunkter i vores filosofi. Derfor dyrkes jorden biodynamisk, som er en dyrkningsmetode der tilgodeser flere vinkler af livet og universet, herunder menneskets sundhed, sygdomsudvikling og ubalance.

Sundhed for mennesket og jorden afspejler sig gennem en kompleks proces, som indebærer et intensivt samspil mellem mange kræfter, der kræver et fælles ansvar.

Bakkedalens filosofi indeholder også idéer om frigørelse af jord fra ejer – og jordspekulation, for at kunne garantere biodynamisk dyrket jord til næste generation.

På Bakkedalen dyrkes der gamle kvalitets kornsorter, (som i de senere år har vundet mere og mere indpas). Dette er med til at gøre landbruget til en levende og spændende organisme, som gerne skulle have opbakning af alle mennesker der skænker fremtiden en tanke!!

Bakkedalen er et sted, hvor der foregår praktisk undervisning for skolebørn ligesom også voksne kan komme og arbejde i kortere eller længere perioder på Bakkedalen bl.a. også Wwoof ’ere. Og Workaway. Ring og hør nærmere.